Nieuws

Lancering nieuwe website – december 2015

Het afgelopen jaar hebben we onze website opnieuw bekeken. Samen met Eric Mulder van EM development en Henny Zijlstra van Webcoach service hebben we gekeken naar de vormgeving en lay out.  Met als resultaat een re-launch begin deze maand! Het is een geheel vernieuwde website geworden die nog meer aansluit op wat we graag willen uitstralen.

www.emdevelopment.nl                              www.webcoachservice.nl

Modellentuin – november 2015

Twee jaar geleden namen wij onze intrek in de nieuwe werkplaats. Nu kunnen we uitkijken naar de aanleg van de modellentuin! De werkzaamheden zijn in volle gang. De afgelopen 6 jaar hebben onze modellen in de modellentuin van Uitvaartverzorging Kramer mogen staan. Daar zijn we dankbaar voor. De nieuwe modellentuin komt direct naast onze werkplaats te liggen. We zijn vol enthousiasme aan het werk. Nieuwe ontwikkelingen, combinaties met andere materialen en unieke ontwerpen. Het is straks allemaal te zien.

Een bezoek aan onze werkplaats is nòg meer de moeite waard. We houden u op de hoogte.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0316-516515 en 06-51339941. U kunt ook het contactformulier invullen.

U bent van harte uitgenodigd!!

Come back Maura – september 2015

Maura komt weer één dag in de week op de zaak werken Nu de jongste dochter all weer een half jaar is, kan Maura het komende jaar de woensdagen Maarten komen versterken op kantoor.

IMG_0576 IMG_0118 - kopie