De prijzen van houten gedenktekens

Een van de eerste vragen die vaak worden gesteld bij houten monumenten zijn:  “wat kost het?” en “is het duur?”

We merken dat men soms schrikt van de prijzen. Graag willen we daar iets over uitleggen. Teakhout is de laatste jaren heel kostbaar geworden. Daarnaast worden alle opdrachten afzonderlijk en uniek met de hand gemaakt. Een goed alternatief voor teakhout is Accoya© hout. Meer informatie kunt u vinden op www. ecogedenktekens.nl

Los kopstuk

Om tegemoet te komen aan een kleiner budget bieden wij de mogelijkheid om alle modellen te kopen als los kopstuk. Het gewenste model wordt gemaakt op een eigen fundatie van RVS en kunststof. Dus zonder omlijsting. Het kan worden opgehaald in de werkplaats en het wordt door u zelf geplaatst.

houten budgetmonument, los kopstuk

houten budgetmonument, los kopstuk

houten budgetmonument, los kopstuk

Volledig moment

Dit zijn complete houten gedenktekens. Inclusief omlijsting met een invulling naar keuze, adequate fundatie, aanvraag vergunning en plaatsen. 

voorbeeld volledig monument

Budgetmonumenten

Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en het budget. We streven ernaar om voor iedereen iets te kunnen maken. We bieden nu ook zogenaamde budget monumenten aan. U moet dan denken aan een eenvoudig naambord  of een standaard kruis. Er zijn ook altijd een aantal modellen op voorraad. Die komen uit de modellentuin of worden niet meer terug geplaatst na een bijzetting. Er zit een aardige korting op en zien er na plaatsen weer uit als nieuw.

Bel gerust voor meer informatie of kom kijken op de werkplaats. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

houten budgetmonument, kruis recht

houten budgetmonument, naambord

houten budgetmonument, schijf teakhout

Wilt u  meer informatie over úw mogelijkheden  en de prijzen?

Neem dan telefonisch contact op, of stel uw vraag via het contactformulier >> Uiteraard geheel vrijblijvend.